Aanmelden
Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Er bestaat ook de mogelijkheid om afspraken te plannen in de avonduren. Verwijzing door een huisarts is niet nodig. Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen of door te bellen. Wanneer ik aan het werk ben, neem ik de telefoon niet aan. Ik zal je dan zo snel mogelijk terugbellen. Op de pagina –Contact– kun je mijn contactgegevens vinden.

Werkwijze
Binnen de haptotherapie wordt er gewerkt met gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en via het aanraken op de behandelbank.
De eerste sessie betreft een intakegesprek, waarbij we samen je hulpvraag verhelderen.
Als haptotherapie hierbij aansluit plannen we in gezamenlijk overleg drie vervolgsessies. Hierin laat ik je ervaring opdoen met de haptonomie. Daarna evalueren we en bespreken we de voortgang en of de benadering van haptotherapie je aanspreekt. Tijdens het verdere behandeltraject zijn er regelmatig evaluatiemomenten om de voortgang te bespreken.

Behandelingen kunnen op verzoek ook bij je thuis of op locatie plaatsvinden.

Tarieven

Haptotherapie per sessie € 93,00
1e sessie/intake € 93,00
Haptotherapie per sessie op locatie tarief op aanvraag

Bovengenoemde tarieven worden jaarlijks aangepast.

Betaling vindt plaats per pin na afloop van iedere sessie. Je ontvangt de factuur per e-mail. Wanneer je in aanmerking komt voor vergoeding kun je de factuur opsturen naar jouw zorgverzekeraar

De betalingsvoorwaarden van Medicas zijn van toepassing.

Afspraak afzeggen of verplaatsen
Een afspraak afzeggen of verplaatsen is geen probleem, mits je dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Bij het afzeggen van gemaakte afspraken minder dan 24 uur vooraf of bij een niet nagekomen afspraak zal helaas het geldende tarief in rekening worden gebracht. Deze kosten komen niet in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar.

Vergoeding
Er zijn veel zorgverzekeraars die haptotherapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Informeer voor de vergoedingsregeling bij jouw zorgverzekeraar. In sommige gevallen wordt haptotherapie vergoed door de werkgever. Vaak gaat het dan om ondersteuning bij arbeidsre-integratie.

Vestiging
Mijn praktijk is gevestigd in Heerenveen, Friesland

Klachtenregeling
Als geregistreerd VBAG-lid ben ik vanuit de wet Wkkgz aangesloten bij Quasir en geschilleninstantie Zorggeschil.

Meer informatie kun je vinden op de website van mijn beroepsvereniging VBAG:
https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html

Algemene Voorwaarden
Lees hier de Algemene Voorwaarden

Privacy
Lees hier het Privacy Document